Skip to main content
0

Gjutjärnskamin Oden – 100 kg trygghet

By januari 15, 2018april 12th, 2022Inspiration
gjutjärnskamin

En vedeldad gjutjärnskamin höjer både värdet och livskvaliteten i hemmet. Sedan urminnes tider har elden varit den självklara platsen att samlas kring. För historieberättande, umgänge och att skydda oss mot kyla. Idag, miljoner år senare, har mycket förändrats i våra liv. Men fortfarande har elden en speciell plats i våra hjärtan.

ODEN – EN GJUTJÄRNSKAMIN ATT LITA PÅ

Oden är vår senaste modell av gjutjärnskaminer. Värmen från brasan sprider ett behagligt lugn och håller höstrusk och vinterkyla ute. Byggd av 100 kilo gjutjärn lagrar Oden värmen bättre än moderna kaminer av plåt, och påminner samtidigt om dåtidens traditionella charm. En robust kamin i användarvänlig och tidlös design som du kan elda i under många år. Oden går att få i tre utföranden och känns lika naturlig i alla typer av hem.

Sprid värme i hemmet

En vedeldad gjutjärnskamin som Oden är både ett billigt och miljövänligt sätt att få värme. Sprid värme i hela huset genom att komplettera Oden med Brasfläkten. En fläkt som är en ljudlös och energismart värmespridare som skapar en jämn och behaglig värme till hela huset. Den drivs av kaminens egen värme.

Gjutjärnskamin i flera varianter

Oden finns i flera varianter. Vi har Oden 6300 Strålningskamin och Oden 6300 Konvenkionskamin. Oden finns också som täljstenskamin och går att få i ljusgrå.

Charmig i all sin enkelhet

Får man lita på asatron är Oden vår skandinaviske casanova. Tillsammans med sina två korpar ändrade han skepnad och flög ut i världen för nya upplevelser och möten. Kaminen vilar stadigt på sina fyra ben och är utrustad med en stor glaslucka för maximal insyn i brasan. Här strålar värmen ut ur kaminen och ger en behaglig uppvärmning i hela rummet. Äkta hantverk som passar till vilken inredningsstil i världen du än inspireras av. Charmig i all sin enkelhet.

Close Menu