Skip to main content
0

Inspiration: Vedspisen i mitt hem (III)

By oktober 2, 2018februari 12th, 2020Inspiration
lantligt

Näst ut i den populära följetongen om vedspisar i våra hem är Emma. Hon bor i ett lantligt äldre hus med otroligt gedigen charm! Ta del av hennes historia och inspireras av hennes bilder.

VEDSPISEN I MITT HEM, DEL 3

Vedspisen är Emmas pärla – alla tider på året. Med sin värme och charm är den underbar på vinterhalvåret. Den fantastiska värmekällan är ypperlig under kalla vinterdagar när frosten ligger som kristaller på marken utanför och den ger en långvarig värme med ett underbart vackert sken.

Även under resten av året är den en viktig del av hemmet, då det är en så fin inredningsdetalj!
Med en vas plockade blommor eller ett fat dignande av goda kakor blir den genast en del av sommaridyllen. Den gör hemmet helt på något vis, och ger hjärta till det lantliga huset.

“Vedspisen utgör en vacker och tidsenlig detalj i mitt hus som är från 1909.”

Den förra ägaren hade satt in en braskamin, men Emma ville bevara den traditionella lantliga stilen som huset andades och lät installera en vedspis – och idag är det en av de bästa investeringar hon gjort. Till ett gammalt hus hör en värmande och vacker inredningsstil, menar Emma. Och detta håller vi verkligen med om – ta del, och låt dig inspireras, av de fina bilderna nedan.

lantlig vedspis_lantlig vedspis_lantlig vedspis_lantlig vedspis_lantlig vedspis_

Vedspisen i detta hem är vår Smålandsspisen no.28.

Tack så mycket för dina fina bilder och att du välkomnade oss in i ditt hem. Vill ni se fler bilder och få mer inblick i denna lantliga idyll, besök @emmaslantliv på Instagram.

Vill ni också visa upp vedspisen i ert hem? Tveka inte att kontakta oss på [email protected]

Close Menu