JUST NU!
Under Maj månad har vi kampanjpriser på våra moderna vedspisar från Österrike!

De moderna vedspisarna Viking 40, 60 & 75 ingår i Josef Davidssons sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion.

modern vedspis kampanj

Viking 40

Viking 40 är som namnet antyder en 40 cm bred vedspis.

Den effektiva och miljövänliga förbränningstekniken gör att vedens energi kan utvinnas maximalt och ge jämn värmeutveckling. Kompletteras spisen med 5,5 eller 10 cm breda konvektionssidor är Viking godkänd för integrering direkt mot brännbart material. Standardhöjd är 85 cm.

 

Nu 16 950:-
inkl moms

Ord pris 18 450:- inkl moms

modern vedspis kampanj

Viking 60

Viking 60 är som namnet antyder en 60 cm bred vedspis. Alltså en lite större modell som ger en extra rymlig ugn med täljstenstak och stor eldstad för snabb och trivsam matlagning. Den effektiva och miljöanpassade förbränningstekniken gör att vedens energi kan utvinnas maximalt och ge jämn värmealstring. Det automatiska tilluftsspjället reglerar både den primära och sekundära lufttillförseln för en jämnare temperatur och längre brinntid.

 

Nu 23 995:-
inkl moms

Ord pris 25 995:- inkl moms

modern vedspis kampanj

Viking 75

Viking 75 är som namnet antyder en 75 cm bred vedspis. Alltså en lite större modell som ger en extra rymlig ugn med täljstenstak och stor eldstad för snabb och trivsam matlagning. Den effektiva och miljöanpassade förbränningstekniken gör att vedens energi kan utvinnas maximalt och ge jämn värmealstring. Det automatiska tilluftsspjället reglerar både den primära och sekundära lufttillförseln för en jämnare temperatur och längre brinntid.

 

Nu 24 995:-
inkl moms

Ord pris 26 995:- inkl moms

Modern vedspis på kampanj

Den moderna vedspisen Viking – en trygg trotjänare i hemmet. När världen där ute rusar allt fortare söker vi det genuina och enkla. Tid är lyx vi gärna unnar oss, allra helst i vardagen. Det är då kökets hjälte; vedspisen, kommer in i bilden – speciellt om det står Viking på den. Det garanterar nämligen att du får en miljögodkänd vedspis med senaste förbränningsteknik i tidlös design för det moderna köket. I standardutförande leveras Viking med lackerad stålhäll, där hela hällen fungerar som kokplatta…

Viking 40, 60 & 75

Begär offert så hänvisar vi dig vidare till närmsta återförsäljare.

Namn*

E-postadress*

Telefonnummer*

Ort*

Meddelande*