Skip to main content
0

Nya vedspisar med nostalgisk touch

By januari 4, 2019mars 4th, 2020Inspiration, Nyheter, Produktnyheter
nya vedspisar

Nya vedspisar  – inspirerade av 20-talets och 50-talets vedspisar

Våra nya vedspisar JD27 & JD227 har en hel stekhäll för maximal täthet och funktion. JD 227 är en stilren spis, inspirerad av 50-talets spisar utan ornament. Man öppnar ugnsluckan nedåt likt de äldre spisarna i den generationen.

JD 27 är inspirerad av 20-talets modeller med ornament. Detta är en spis i hög kvalité där man öppnar och stänger luckorna smidigt med fjäderlås.

Dessa vedspisar har en glasad eldstadslucka som ger inblick till eldens härliga sken. Stekhällen går även att få i keramiskt glas. Spisarna har en stor bakugn med tak klätt med 15 mm täljstensskiva för jämnare ugnstemperatur och längre värmehållning. Fyll ugnen med täljstenssats och den sprider värme i huset under hela natten!

Vedspisarna har skorstensanslutning bak- eller upptill och är naturligtvis CE-märkta för att tillgodose dagens miljökrav.

Innanför luckan har vi använt den senaste förbränningstekniken och eftersom spisarna har en ny glaslucka och stekhäll passar det att installera dem i alla typer av kök och stugor.

JD 27 på benvedspis jd 227Josef davidssons vedspis JD 27Stommen gjuts i Danmark och samtliga plåtdetaljer tillverkas lokalt, med montering för hand i småländska Reftele. Den nya kokplattan är utvecklad för ännu effektivare värmeupptagning och tätare eldning därför hittar du också ett nytt smidigt vred för reglering av uteluft.

Tillbehör till nya vedspisar

JD 27 Tillbehör GrillpannaDenna grillpanna är speciellt gjord för JD 27 & JD 227 och kan användas på spisplattan men även direkt mot elden.

porslinshandtagFörstärk den exklusiva känslan i hemmet med handtag i porslin. Passar till JD 227.

JD 27 på ben JD 27 på benNya vedspisar - JD227 köksmiljöJD227 köksmiljö - VedspisMed nätta vedspisar behöver man inte bo i ett slott för att kunna njuta av sprakande eldar. Till dessa nya vedspisar finns benstativ att köpa till, praktisk lösning för små ytor!

Här kan du se hela vårt utbud av vedspisar. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Close Menu