0

Hitta rätt reservdelar till vedspisen

By januari 17, 2018mars 4th, 2020Guider & tips
reservdelar till vedspisen

Söker du reservdelar till vedspisen? Den stundande vedeldningsperioden är här och kylan sprider sig i stora delar av landet. Vad är inte då mysigare än att kura upp sig i soffan framför en varm brasa eller känslan från sprakandet av vedspisen. Det är viktigt i dessa tider att se efter om något i vedspisen behöver bytas. Många glömmer helt bort att även hållbara produkter behöver underhållas.

Hitta rätt reservdelar till vedspisen

Har du en gammal Husqvarnaspis? Eller en Näveqvarn? Kanske har du en Norrahammar från 40-talet? Vi har reservdelarna. På ett enkelt och snabbt sätt kan du hitta brännjärn, cisternjärn, roster eller eldfast lera till just din vedspis. Vi är inte begränsade till enbart våra produkter utan tycker att det är viktigt att bevara traditionen.

På vår reservdelssida väljer du bara vilket märke du har på din spis, sedan väljer du modell och scrollar du ner kan du se vad för delar vi har till spisen.

Brännjärn, Cisternjärn, Roster

Några viktiga förslitningsdelar att hålla koll på, byts lätt ut när de blir dåliga.

Reservdelssats Husqvarna 3027/3026

Reservdelssats till Husqvarna 3026 och 3027.

Självklart tillverkar vi även nya miljögodkända spisar med den senaste förbränningstekniken som till exempel Smålandsspisen 1896 och Viking 30.

Hittar du inga reservdelar till vedspisen? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt!

Lämna en kommentar