Skip to main content
0

Vedkorg – en snygg och praktisk inredningsdetalj

By juni 14, 2018mars 4th, 2020Inspiration
vedkorg-carryme

Har man en vedspis eller kamin hemma så behöver man en vedkorg att lägga sina vedträn i. Vedkorgen ska gärna vara praktisk att använda, men är den dessutom snygg så fungerar den också utmärkt som trevlig inredningsdetalj.

Snygg och praktisk vedkorg

I vår webbshop kan du spana in den fina vedkorgen Carry Me, tillverkade av Ohls Design som är ett svenskt familjeföretag. Denna vedkorg är framtagen och utformad för att fungera som den optimala vedkorgen. Den är lätt och smidig att bära vedträn i och omsorgsfullt tillverkad med lång hållbarhet i åtanke. Vedkorgens design är stilren och tidlös. Den är tillverkad i fem olika kulörer för att passa in i olika typer av inredningar. Carry Me-korgen är tillverkad för hand av inhemska råmaterial och ytan är betsad samt lackad.

Vedkorg som inredningsdetalj

Förutom att placera vedträn i så fungerar Carry Me-korgen även utmärkt som förvaring av exempelvis tidningar. Har man inte en vedspis eller kamin hemma och därför inte heller behöver ha vedträn tillhands, så kan en vedkorg bli en intressant inredningsdetalj som drar ögat till sig. Placera den bredvid soffan, läsfåtöljen eller annan plats i ditt hem som känns rofyllt, och där du gärna slår dig ner för att njuta av en bra bok eller tidning.

vedkorg

Carry Me – vedkorg i flera kulörer

Carry Me finns i färgerna Night Black, Acorn Brown, Wood Barn Grey, Natural Birch och Winter White. Varje kulör har fått sitt namn från tillverkarens vardag på den österbottniska landsbygden.

Vedkorgen är tillverkad för inomhusbruk men den tål tillfällig fukt. Det är dock bra att undvika att förvara korgen i fuktiga utrymmen eller utomhus. Använd en lätt fuktad trasa vid rengöring.

Storlek

Längd: 48 cm
Bredd: 31 cm
Höjd: 46 cm
Vikt: 1750 gram

Har du frågor som rör vedkorgen Carry Me eller någon annan av Josef Davidssons produkter, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

Close Menu